Assessment of the hygienic efficiencies of processes for cooling meat at slaughtering plants / C.O. Gill. : A54-8/1993-10E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.901647&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture Canada. Research Branch, issuing body.
Titre Assessment of the hygienic efficiencies of processes for cooling meat at slaughtering plants / C.O. Gill.
Titre de la série Technical bulletin ; 1993-10E
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Digitized edition from print [provided by Agriculture and Agri-Food Canada].
"Lacombe technical bulletin, no. 4."
Includes bibliographical references (pages 16-18).
Includes summary in English and French.
Information sur la publication [Ottawa] : Research Branch, Agriculture Canada, 1993.
©1993
Auteur / Contributeur Gill, C. O., author.
Description 1 online resource (v, 24 pages) : illustrations.
Numéro de catalogue
  • A54-8/1993-10E-PDF
Descripteurs Meat -- Microbiology.
Slaughtering and slaughter-houses.
Viande -- Microbiologie.
Abattoirs.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :