Chemical methods for analysis of fruit and vegetable products / compiled by J.A. Ruck. : A43-1154/1963E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.904187&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Agriculture, issuing body.
Titre Chemical methods for analysis of fruit and vegetable products / compiled by J.A. Ruck.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Digitized edition from print [provided by Agriculture and Agri-Food Canada].
"Publication 1154, 1963."
"Contribution No. B7, Research Station, Summerland, B.C."
"First published as Contribution 350, Chemistry Division, Science Service, 1956; revised November 1963."
Information sur la publication Ottawa : Department of Agriculture, 1963.
Auteur / Contributeur Ruck, J. A., author.
Description 1 online resource (v, 47 pages)
Numéro de catalogue
  • A43-1154/1963E-PDF
Édition Revised.
Descripteurs Fruit -- Composition.
Vegetables -- Composition.
Fruit-culture -- Canada.
Fruits -- Composition.
Légumes -- Composition.
Horticulture fruitière -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :