Chemical methods for analysis of fruit and vegetable products / compiled by J.A. Ruck. : A43-1154/1963E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.904187&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture, issuing body. |
---|---|
Titre | Chemical methods for analysis of fruit and vegetable products / compiled by J.A. Ruck. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Digitized edition from print [provided by Agriculture and Agri-Food Canada]. "Publication 1154, 1963." "Contribution No. B7, Research Station, Summerland, B.C." "First published as Contribution 350, Chemistry Division, Science Service, 1956; revised November 1963." |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture, 1963. |
Auteur / Contributeur | Ruck, J. A., author. |
Description | 1 online resource (v, 47 pages) |
Numéro de catalogue |
|
Édition | Revised. |
Descripteurs | Fruit -- Composition. Vegetables -- Composition. Fruit-culture -- Canada. Fruits -- Composition. Légumes -- Composition. Horticulture fruitière -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :