Bacterial pathogens in fermented tea (Kombucha) - April 1, 2018 to March 31, 2019 : food microbiology - targeted surveys - final report. : A104-230/2020E-PDF

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publications.gc.ca/pub?id=9.905315&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Bacterial pathogens in fermented tea (Kombucha) - April 1, 2018 to March 31, 2019 : food microbiology - targeted surveys - final report.
Variante du titre Food microbiology - targeted surveys - final report
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Bactéries pathogènes dans le thé fermenté (kombucha) - 1 avril 2018 au 31 mars 2019 : microbiologie des aliments - études ciblées -rapport final.
Issued also in HTML format.
Includes bibliographical references (page 7).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, September 2019.
Description 1 online resource (7 pages)
Numéro de catalogue
  • A104-230/2020E-PDF
Descripteurs Kombucha tea -- Canada.
Pathogenic bacteria -- Canada.
Food contamination -- Canada.
Food adulteration and inspection -- Canada.
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