The rate of precooling fruit in different styles of packages and at different temperatures / by Edwin Smith and J.M. Creelman. : A12-3/51-1917E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.907301&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Dairy and Cold Storage Commissioner, issuing body. Canada. Department of Agriculture, issuing body. |
---|---|
Titre | The rate of precooling fruit in different styles of packages and at different temperatures / by Edwin Smith and J.M. Creelman. |
Variante du titre | Bulletins 51 to 58 - Circulars 22 to 31 of the Dairy and cold storage series, volume V, 1917-1921 |
Titre de la série | Bulletin ; no. 51 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "Digitized by the Internet Archive in 2012 with funding from Agriculture and Agri-Food Canada - Agriculture et Agroalimentaire Canada." "Published by direction of the Hon. Martin Burrell, Minister of Agriculture." |
Information sur la publication | Ottawa, Canada : Department of Agriculture, Dairy and Cold Storage Commissioner's Branch, February 1917. |
Auteur / Contributeur | Smith, Edwin, author. |
Description | 1 online resource (16 pages). |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Fruit -- Packaging -- Canada. Fruit -- Precooling -- Canada. Fruits -- Conditionnement -- Canada. Fruits -- Préréfrigération -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :