2023 Survey on Consumer Perceptions of Food (wave VI) : methodological report / prepared for Agriculture and Agri-Food Canada. : A22-627/2023E-PDF

"Wave VI, conducted in 2023, is built on the data collected in the previous years to track changes in consumer perceptions of food, purchasing behaviours and preferences for certain food attributes. This research also assessed consumer perceptions and behaviours with respect to food attributes that have received increased attention from buyers since the previous waves"--Executive summary, page 1.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.923695&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada, issuing body.
Ipsos (Firm), consultant.
Titre 2023 Survey on Consumer Perceptions of Food (wave VI) : methodological report / prepared for Agriculture and Agri-Food Canada.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition précédente 2019 Survey on Consumer Perceptions of Food (wave V) :
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Cover title.
"Unclassified / Non classifié."
"Supplier: Ipsos."
"Contract Number: CW2274135."
"Delivery Date: May 19, 2023."
"Registration Number: POR 124-22."
Issued also in French under title: Sondage de 2023 sur les perceptions des consommateurs à l'égard des aliments (vague VI) : rapport méthodologique.
Information sur la publication Ottawa, ON : Agriculture and Agri-Food Canada = Agriculture et agroalimentaire Canada, 2023.
©2023
Description 1 online resource (35 pages) + 1 executive summary (7 pages)
ISBN 9780660490717
Numéro de catalogue
  • A22-627/2023E-PDF
Numéro de catalogue du ministère 13161E
Descripteurs Food -- Canada -- Public opinion.
Consumers -- Canada -- Attitudes.
Public opinion -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :