Firmness of candy licorice / Peter W. Voisey. : A58-4/396E-PDF
"The firmness of candy licorice samples was evaluated by a simple compression test in which the deformation for a force of 500 g was measured. Preliminary results show that differences can be measured by this method and that it may have potential in quality control applications. It also provides a simple rapid means of examining rheological characteristics. Further investigation is required to establish the effect of sample dimensions on the measurement"--Summary, page [1].
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.928470&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture Canada. Engineering Research Service, issuing body. |
---|---|
Titre | Firmness of candy licorice / Peter W. Voisey. |
Titre de la série | Contribution ; no. 396. |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Caption title. "Report number: 7319." Includes bibliographical references (pages 5-7). |
Information sur la publication | Ottawa : Engineering Research Service, Research Branch, Agriculture Canada, August 1973. |
Auteur / Contributeur | Voisey, Peter W, author. |
Description | 1 online resource (14 pages) : illustrations, charts. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Candy -- Canada. Food -- Canada -- Analysis. Bonbons -- Canada. Aliments -- Canada -- Analyse. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :