Bacterial pathogens and indicators in ready-to-eat dried powdered spices - April 1, 2018 to March 31, 2021 : food microbiology - targeted surveys - final report. : A104-364/2022E-PDF

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Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Bacterial pathogens and indicators in ready-to-eat dried powdered spices - April 1, 2018 to March 31, 2021 : food microbiology - targeted surveys - final report.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Bactéries pathogènes et organismes indicateurs dans les épices sèches en poudre prêtes-à-manger - 1 avril 2018 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
Includes bibliographical references (page 7).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, March 2022.
Description 1 online resource (7 pages)
Numéro de catalogue
  • A104-364/2022E-PDF
Descripteurs Spices -- Canada.
Pathogenic bacteria -- Canada.
Food contamination -- Canada.
Food adulteration and inspection -- Canada.
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