Bacterial pathogens and indicators in ready-to-eat dried powdered spices - April 1, 2018 to March 31, 2021 : food microbiology - targeted surveys - final report. : A104-364/2022E-PDF
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publications.gc.ca/pub?id=9.928490&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
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Titre | Bacterial pathogens and indicators in ready-to-eat dried powdered spices - April 1, 2018 to March 31, 2021 : food microbiology - targeted surveys - final report. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Bactéries pathogènes et organismes indicateurs dans les épices sèches en poudre prêtes-à-manger - 1 avril 2018 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final. Includes bibliographical references (page 7). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, March 2022. |
Description | 1 online resource (7 pages) |
Numéro de catalogue |
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Descripteurs | Spices -- Canada. Pathogenic bacteria -- Canada. Food contamination -- Canada. Food adulteration and inspection -- Canada. |
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