Food Safety Action Plan report : 2011-2012 targeted surveys - chemistry : antimony in selected foods. : A104-538/2012E-PDF
"The main objective of this targeted survey was to generate baseline surveillance data on the level of antimony in beverages, seed and nut butters, condiments, and frozen or shelf-stable heat-and-serve meals available on the Canadian retail market"--Executive Summary, page 2.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.937989&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Food Safety Action Plan report : 2011-2012 targeted surveys - chemistry : antimony in selected foods. |
Variante du titre | Antimony in selected foods |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2011-2012 études ciblées - chimie : antimoine dans certains aliments. "TS-CHEM-11/12." Includes bibliographical references (pages 13-14). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2012] |
Description | 1 online resource (14 pages) : charts |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Antimony -- Canada -- Analysis. Food contamination -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :