Food Safety Action Plan report : 2011-2013 targeted surveys - chemistry : acrylamide in selected foods. : A104-568/2013E-PDF
"The main objectives of the 2011-2013 FSAP Acrylamide in Selected Foods survey were to generate baseline surveillance data on acrylamide levels in a defined set of food commodities, and to compare these levels to the previous FSAP survey on acrylamide (2010-11) and to similar surveys performed by Health Canada (HC) and the U.S. Food and Drug Administration (FDA)"--Executive summary, page 3.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.938051&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Food Safety Action Plan report : 2011-2013 targeted surveys - chemistry : acrylamide in selected foods. |
Variante du titre | Acrylamide in selected foods |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Cover title. "TS-CHEM-11/13." Issued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2011-2013 études ciblées - chimie : acrylamide dans certains aliments. Includes bibliographical references (pages 30-31). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2013] |
Description | 1 online resource (31 pages) : graphs |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Acrylamide -- Canada -- Analysis. Food adulteration and inspection -- Canada. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :