Undeclared allergens in bakery products - April 1, 2015 to March 31, 2019 : food chemistry - Food Safety Oversight Monitoring Program - report. : A104-248/2020E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.906264&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency, issuing body. |
---|---|
Titre | Undeclared allergens in bakery products - April 1, 2015 to March 31, 2019 : food chemistry - Food Safety Oversight Monitoring Program - report. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Présence non déclarée d’allergènes dans les produits de boulangerie - 1 avril 2015 au 31 mars 2019 : chimie des aliments – Programme de surveillance de la salubrité des aliments – rapport. Issued also in HTML format. Includes bibliographical references (page 8). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2020] |
Description | 1 online resource (8 pages) |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Baked products -- Canada -- Analysis. Allergens -- Canada -- Analysis. Food contamination -- Canada. Food adulteration and inspection -- Canada. |