ENERGY STAR® guide for commercial kitchens : spot the savings opportunities with ENERGY STAR qualified equipment  : M144-240/2012E

Cover image

Will help purchasers and operators of food services equipment make well-informed decisions to achieve lower energy and water bills. It was written with the hospitality, institutional and retail sectors in mind.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.652527&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Natural Resources Canada. Office of Energy Efficiency.
Titre ENERGY STAR® guide for commercial kitchens : spot the savings opportunities with ENERGY STAR qualified equipment
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Papier
Autres formats offerts Électronique-[Anglais]
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Natural Resources Canada. c2012.
Reliure Softcover
Description ii, 34p. : coloured illus., graph, references, tables, photographs ; 28 cm.
ISBN 978-1-100-20603-5
Numéro de catalogue
  • M144-240/2012E
Descripteurs Energy efficiency
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :