Améliorer la salubrité des aliments et la productivité : utilisation de la technologie dans le secteur de la transformation des aliments au Canada / par John R. Baldwin et David Sabourin. : CS11-0019/168F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.590821&sl=0
Department/Agency | Statistique Canada. |
---|---|
Title | Améliorer la salubrité des aliments et la productivité : utilisation de la technologie dans le secteur de la transformation des aliments au Canada / par John R. Baldwin et David Sabourin. |
Series title | Documents de recherche - Direction des études analytiques1205-9161N° 168 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Publishing information | Ottawa - Ontario : Statistique Canada Mai 2002. |
Description | 75p.références, tableaux |
ISBN | 0-662-85683-X |
ISSN | 1205-9161 |
Catalogue number |
|
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: