L'élaboration et l'utilisation d'un outil de surveillance : la classification des aliments dans le Fichier canadien sur les éléments nutritifs selon Bien manger avec le Guide alimentaire canadien : H164-158/2-2014F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.642723&sl=0
Department/Agency | Canada. Santé Canada. |
---|---|
Title | L'élaboration et l'utilisation d'un outil de surveillance : la classification des aliments dans le Fichier canadien sur les éléments nutritifs selon Bien manger avec le Guide alimentaire canadien |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Publishing information | Ottawa - Ontario : Santé Canada Janvier 2014. |
Description | 29p.figures en couleur, tableaux |
ISBN | 978-0-660-21625-6 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Pub. : 130520 |
Subject terms | Aliment Alimentation |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: