L'élaboration et l'utilisation d'un outil de surveillance : la classification des aliments dans le Fichier canadien sur les éléments nutritifs selon Bien manger avec le Guide alimentaire canadien : H164-158/2-2014F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.642723&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Santé Canada.
Title L'élaboration et l'utilisation d'un outil de surveillance : la classification des aliments dans le Fichier canadien sur les éléments nutritifs selon Bien manger avec le Guide alimentaire canadien
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Publishing information Ottawa - Ontario : Santé Canada Janvier 2014.
Description 29p.figures en couleur, tableaux
ISBN 978-0-660-21625-6
Catalogue number
  • H164-158/2-2014F-PDF
Departmental catalogue number Pub. : 130520
Subject terms Aliment
Alimentation
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: