La viande : achat, cuisson.: A73-971/1979F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.800682&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. Services consultatifs de l'alimentation. |
---|---|
Title | La viande : achat, cuisson. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Également disponible en anglais sous le titre : Meat: how to buy, how to cook. Comprend un index. |
Publishing information | Ottawa : Services consultatifs de l'alimentation, Ministère de l'agriculture du Canada,c1979. |
Description | 80 p. : ill. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 971 |
Edition | Réimpression, 1979. Réimpr. éd. originale : 1958. Révisée 1960, 1964, 1971, 1974. |
Subject terms | Viande Art culinaire |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: