L'appréciation de la carcasse du porc / A.W. Peterson et F.F. Baird.: A63-542/1952F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.800795&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. |
---|---|
Title | L'appréciation de la carcasse du porc / A.W. Peterson et F.F. Baird. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publié en mars 1952 ». Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. |
Publishing information | Ottawa :Service de la production, Division des bestiaux et des volailles, Ministère de l'agriculture,1952. |
Author / Contributor | Peterson, A. W. Baird, F. F. |
Description | 16 p. :ill. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 542 |
Edition | Rév. |
Subject terms | Porc Produit agro-alimentaire |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: