Répression de la moisissure dans la chambre de maturation de la fromagerie / par E.G. Hood et C.A. Gibson.: A53-854/1951F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.800893&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture.
Title Répression de la moisissure dans la chambre de maturation de la fromagerie / par E.G. Hood et C.A. Gibson.
Publication type Monograph
Language [French]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada.
« Juillet 1951 ».
Publishing information Ottawa :Ministère de l'agriculture,1951.
Author / Contributor Hood, E. G.
Gibson, C. A.
Description 8 p. :ill.
Catalogue number
  • A53-854/1951F-PDF
Departmental catalogue number Publication 854
Subject terms Produit laitier
Industrie laitière
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: