Répression de la moisissure dans la chambre de maturation de la fromagerie / par E.G. Hood et C.A. Gibson.: A53-854/1951F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.800893&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. |
---|---|
Title | Répression de la moisissure dans la chambre de maturation de la fromagerie / par E.G. Hood et C.A. Gibson. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. « Juillet 1951 ». |
Publishing information | Ottawa :Ministère de l'agriculture,1951. |
Author / Contributor | Hood, E. G. Gibson, C. A. |
Description | 8 p. :ill. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 854 |
Subject terms | Produit laitier Industrie laitière |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: