Comment apprêter les conserves de fruits et de légumes / par Edith L. Elliot ; [version française par C.E. Mortureux]. : A63-1/10-1937F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.804650&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture.
Title Comment apprêter les conserves de fruits et de légumes / par Edith L. Elliot ; [version française par C.E. Mortureux].
Variant title Comment apprêter les conserves de fruits et de légumes pour apporter de la variété aux repas
Series title Bulletin de la ménagère ; Nº 10
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) « Publication Nº 536, Imprimé en juillet 1937. Deuxième impression ».
Sur la couv. : Division des fruits.
Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada.
Publié aussi en anglais sous le titre : Canned fruits and vegetables for variety in everyday meals.
Publishing information Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, 1937.
Author / Contributor Elliot, Edith L.
Description 12 p. : ill.
Catalogue number
  • A63-1/10-1937F-PDF
Departmental catalogue number Publication 536
Subject terms Art culinaire
Disponibilités alimentaires
Fruit
Légume
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: