Comment apprêter les conserves de fruits et de légumes / par Edith L. Elliot ; [version française par C.E. Mortureux]. : A63-1/10-1937F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.804650&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. |
---|---|
Title | Comment apprêter les conserves de fruits et de légumes / par Edith L. Elliot ; [version française par C.E. Mortureux]. |
Variant title | Comment apprêter les conserves de fruits et de légumes pour apporter de la variété aux repas |
Series title | Bulletin de la ménagère ; Nº 10 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publication Nº 536, Imprimé en juillet 1937. Deuxième impression ». Sur la couv. : Division des fruits. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Publié aussi en anglais sous le titre : Canned fruits and vegetables for variety in everyday meals. |
Publishing information | Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, 1937. |
Author / Contributor | Elliot, Edith L. |
Description | 12 p. : ill. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 536 |
Subject terms | Art culinaire Disponibilités alimentaires Fruit Légume |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: