Conservation à la maison des viandes, volailles et soupes / Edith L. Elliot. : A63-1/18-1940F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.804777&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. |
---|---|
Title | Conservation à la maison des viandes, volailles et soupes / Edith L. Elliot. |
Series title | Bulletin de la ménagère ; 18 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publication 628, Publié en séptembre 1940 » Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Publié aussi en anglais sous le titre : Home preservation of meats, poultry and soup. |
Publishing information | Ottawa : Dominion du Canada, Ministère de l'agriculture, 1940. |
Author / Contributor | Elliot, Edith L. |
Description | 4 p. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 628 |
Subject terms | Art culinaire Disponibilités alimentaires Volaille Viande |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: