La refroidissement du lait pour la fabrication du fromage / par J.A. Ruddick et Geo. H. Barr. : A12-3/22-1910F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.810174&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. Canada. Ministère de l'agriculture. Division de l'industrie laitière et de la réfrigération. |
---|---|
Title | La refroidissement du lait pour la fabrication du fromage / par J.A. Ruddick et Geo. H. Barr. |
Series title | Bulletin, Série du Commissaire de l'industrie laitière et de la réfrigération ; nº 22 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : The cooling of milk for cheesemaking. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. |
Publishing information | Ottawa : Ministère fédéral de l'agriculture, Division du Commissaire de l'industrie laitière et la réfrigération, 1910. |
Author / Contributor | Ruddick, J. A. (John Archibald), 1862- Barr, George H. (George Hamilton) 1864- |
Description | 7 p. : ill. |
Catalogue number |
|
Subject terms | Industrie laitière Fromage |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: