La refroidissement du lait pour la fabrication du fromage / par J.A. Ruddick et Geo. H. Barr. : A12-3/22-1910F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.810174&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture.
Canada. Ministère de l'agriculture. Division de l'industrie laitière et de la réfrigération.
Title La refroidissement du lait pour la fabrication du fromage / par J.A. Ruddick et Geo. H. Barr.
Series title Bulletin, Série du Commissaire de l'industrie laitière et de la réfrigération ; nº 22
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : The cooling of milk for cheesemaking.
Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada.
Publishing information Ottawa : Ministère fédéral de l'agriculture, Division du Commissaire de l'industrie laitière et la réfrigération, 1910.
Author / Contributor Ruddick, J. A. (John Archibald), 1862-
Barr, George H. (George Hamilton) 1864-
Description 7 p. : ill.
Catalogue number
  • A12-3/22-1910F-PDF
Subject terms Industrie laitière
Fromage
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: