Nouveaux produits composés d’ingrédients à base de légumineuses en Chine / [préparé par Karim Zarrouki].: A74-3/2016-56F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.830372&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Agriculture et agroalimentaire Canada.
Title Nouveaux produits composés d’ingrédients à base de légumineuses en Chine / [préparé par Karim Zarrouki].
Series title Secrétariat à l'accès aux marchés, rapport d'analyse mondiale, 1920-6623
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publi. aussi en anglais sous le titre : New products containing pulse ingredients in China.
« Novembre 2016. »
« Série Innovation. »
Publishing information Ottawa : Agriculture et Agroalimentaire Canada, 2016.
Author / Contributor Zarrouki, Karim.
Description 12 p.
Catalogue number
  • A74-3/2016-56F-PDF
Subject terms Marché international
Analyse de marché
Produit agro-alimentaire
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: