Rye bread = Pain de seigle.: P29-5-032-003-1988-PDF
« La présente spécification s'applique au pain de seigle fait d'un mélange de farine de seigle et de farine de blé. Elle est destinée à être utilisée par les services d'approvisionnement alimentaire » -- Objet.
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.841292&sl=0
Department/Agency | Office des normes générales du Canada. |
---|---|
Title | Rye bread = Pain de seigle. |
Variant title | Pain de seigle |
Series title | Norme du gouvernement du Canada ; no 32.3-88 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | Bilingual-[French | English] |
Format | Electronic |
Electronic document |
|
Note(s) | « Avril 1988. » « Retrait, avril 2020. » « Expérience et excellence » -- Couv. Convertie en Norme GC en 2014. Texte en français et en anglais. |
Publishing information | Ottawa : Office des normes générales du Canada, 1988, 2014, 2020. |
Description | [6], 3 p. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | ICS 67.060 |
Edition | Retirée |
Subject terms | Blé Achat Norme |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: