Altération de la couleur dans le fromage cheddar / E.H. Hood et A.H. White. : A12-2/128-1930F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.903575&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication.
Title Altération de la couleur dans le fromage cheddar / E.H. Hood et A.H. White.
Series title Bulletin, nouvelle série ; no. 128
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : A colour defect of cheddar cheese.
Édition numérisée de l'imprimé [par Agriculture et Agroalimentaire Canada].
Comprehend des références bibliographiques.
Publishing information Ottawa : Ministère fédéral de l'agriculture, Dominion du Canada, 1930.
Author / Contributor Hood, E. H., auteur.
Description 1 ressource en ligne (16, 6 pages) : illustrations en couleurs.
Catalogue number
  • A12-2/128-1930F-PDF
Subject terms Cheddar (Fromage)
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: