Altération de la couleur dans le fromage cheddar / E.H. Hood et A.H. White. : A12-2/128-1930F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.903575&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication. |
---|---|
Title | Altération de la couleur dans le fromage cheddar / E.H. Hood et A.H. White. |
Series title | Bulletin, nouvelle série ; no. 128 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : A colour defect of cheddar cheese. Édition numérisée de l'imprimé [par Agriculture et Agroalimentaire Canada]. Comprehend des références bibliographiques. |
Publishing information | Ottawa : Ministère fédéral de l'agriculture, Dominion du Canada, 1930. |
Author / Contributor | Hood, E. H., auteur. |
Description | 1 ressource en ligne (16, 6 pages) : illustrations en couleurs. |
Catalogue number |
|
Subject terms | Cheddar (Fromage) |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: