Causes des moisissures dans le beurre canadien pasteurisé et moyens de les prévenir / par E.G. Hood et A.H. White.: A12-8/34-1942F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.904101&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication. |
---|---|
Title | Causes des moisissures dans le beurre canadien pasteurisé et moyens de les prévenir / par E.G. Hood et A.H. White. |
Series title | Bulletin du cultivateur ; N° 34 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | «Publication 570.» «Division de bactériologie et de recherches laitières, Service scientifique.» Édition numérisée de l'imprimé [par Agriculture et Agroalimentaire Canada]. |
Publishing information | Ottawa : Ministère de l'agriculture, Octobre 1942. |
Author / Contributor | Hood, E. G., auteur. |
Description | 1 ressource en ligne (23 pages) : illustrations. |
Catalogue number |
|
Edition | Édition révisé. |
Subject terms | Beurre -- Conservation. Beurre -- Industrie -- Canada. Moisissures -- Lutte contre les. Butter -- Preservation. Butter trade -- Canada. Molds (Fungi) -- Control. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: