Le classement des carcasses à viande au Canada / H.J. Maybee.: A73-960/1958F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.904203&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication. |
---|---|
Title | Le classement des carcasses à viande au Canada / H.J. Maybee. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | «Digitized by the Internet Archive in 2012 with funding from Agriculture and Agri-Food Canada - Agriculture et agroalimentaire Canada.» «Publication 960, décembre 1958.» Publié aussi en anglais sous le titre : Meat carcass grading in Canada. |
Publishing information | Ottawa : Ministère de l'agriculture, décembre 1958. |
Author / Contributor | Maybee, H. J., auteur. |
Description | 1 ressource en ligne (85 pages) : illustrations |
Catalogue number |
|
Subject terms | Viande -- Classement -- Canada. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: