Le classement des carcasses à viande au Canada / H.J. Maybee.: A73-960/1958F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.904203&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication.
Title Le classement des carcasses à viande au Canada / H.J. Maybee.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) «Digitized by the Internet Archive in 2012 with funding from Agriculture and Agri-Food Canada - Agriculture et agroalimentaire Canada.»
«Publication 960, décembre 1958.»
Publié aussi en anglais sous le titre : Meat carcass grading in Canada.
Publishing information Ottawa : Ministère de l'agriculture, décembre 1958.
Author / Contributor Maybee, H. J., auteur.
Description 1 ressource en ligne (85 pages) : illustrations
Catalogue number
  • A73-960/1958F-PDF
Subject terms Viande -- Classement -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: