L'essai du lait, de la crème, du beurre, du fromage et des sous-produits du lait / par J.F. Singleton et E.G. Hood.: A12-2/138-1934F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.905959&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication.
Title L'essai du lait, de la crème, du beurre, du fromage et des sous-produits du lait / par J.F. Singleton et E.G. Hood.
Variant title Essai du lait, de la crème et des sous-produits du lait au moyen du procédé Babcock
Series title Bulletin, nouvelle série ; no. 138
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) «Digitized by the Internet Archive in 2013.»
Titre de la couverture.
Publié aussi en anglais sous le titre : The testing of milk, cream, butter, cheese and dairy by-products.
«Révision du Bulletin n° 14.»
Publishing information Ottawa : Ministère de l'agriculture, 1934.
Author / Contributor Singleton, J. F., auteur.
Description 1 ressource en ligne (47 pages) : illustrations.
Catalogue number
  • A12-2/138-1934F-PDF
Subject terms Lait -- Essais.
Produits laitiers -- Essais.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: