L'essai du lait, de la crème, du beurre, du fromage et des sous-produits du lait / par J.F. Singleton et E.G. Hood.: A12-2/138-1934F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.905959&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture, organisme de publication. |
---|---|
Title | L'essai du lait, de la crème, du beurre, du fromage et des sous-produits du lait / par J.F. Singleton et E.G. Hood. |
Variant title | Essai du lait, de la crème et des sous-produits du lait au moyen du procédé Babcock |
Series title | Bulletin, nouvelle série ; no. 138 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | «Digitized by the Internet Archive in 2013.» Titre de la couverture. Publié aussi en anglais sous le titre : The testing of milk, cream, butter, cheese and dairy by-products. «Révision du Bulletin n° 14.» |
Publishing information | Ottawa : Ministère de l'agriculture, 1934. |
Author / Contributor | Singleton, J. F., auteur. |
Description | 1 ressource en ligne (47 pages) : illustrations. |
Catalogue number |
|
Subject terms | Lait -- Essais. Produits laitiers -- Essais. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: