Virus dans les fines herbes fraîches et les légumes-feuilles frais - 1 avril 2017 au 31 mars 2018 et 1 avril 2020 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.: A104-367/2022F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.928509&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Virus dans les fines herbes fraîches et les légumes-feuilles frais - 1 avril 2017 au 31 mars 2018 et 1 avril 2020 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Viruses in fresh leafy herbs and fresh leafy vegetables - April 1, 2017 to March 31, 2018 and April 1, 2020 to March 31, 2021 : food microbiology - targeted surveys - final report.
« Études ciblées en microbiologie des aliments - novembre 2022. »
Comprend des références bibliographiques (page 8).
Publishing information [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, 2022.
Description 1 ressource en ligne (8 pages)
Catalogue number
  • A104-367/2022F-PDF
Subject terms Herbes -- Microbiologie -- Canada.
Légumes -- Microbiologie -- Canada.
Virus de l'hépatite A -- Canada.
Norovirus -- Canada.
Aliments -- Inspection -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: