Présence de chromate de plomb dans les épices – du 1er avril 2019 au 31 mars 2021 : chimie alimentaire – études ciblées – rapport final.: A104-386/2023F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.928581&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Présence de chromate de plomb dans les épices – du 1er avril 2019 au 31 mars 2021 : chimie alimentaire – études ciblées – rapport final.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Lead chromates in spices - April 1, 2019 to March 31, 2021: food chemistry - targeted surveys - final report.
Comprend des références bibliographiques (page 7).
Publishing information [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2023]
Description 1 ressource en ligne (7 pages)
Catalogue number
  • A104-386/2023F-PDF
Subject terms Épices -- Canada.
Colorants dans les aliments.
Aliments -- Inspection -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: