Hydrocarbures aromatiques polycycliques (HAP) dans certains aliments - 1 avril 2019 au 31 mars 2020 : chimie alimentaire - études ciblées - rapport final.: A104-398/2023F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.928626&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Hydrocarbures aromatiques polycycliques (HAP) dans certains aliments - 1 avril 2019 au 31 mars 2020 : chimie alimentaire - études ciblées - rapport final.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Polycyclic aromatic hydrocarbons in selected foods - April 1, 2019 to March 31, 2020 : food chemistry - targeted surveys - final report.
Comprend des références bibliographiques (page 9).
Publishing information [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, [2023]
Description 1 ressource en ligne (10 pages)
Catalogue number
  • A104-398/2023F-PDF
Subject terms Aliments -- Canada -- Analyse.
Hydrocarbures aromatiques polycycliques -- Canada -- Analyse.
Aliments -- Inspection -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: