Veal = veau.: A104-468/2019-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.929983&sl=0
Department/Agency | Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication. |
---|---|
Title | Veal = veau. |
Variant title | Veau Veal/veau |
Publication type | Monograph |
Language | Bilingual-[French | English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Titre de la couverture. Diagram of meat cuts / Diagramme des coupes de viande -- Skeletal diagram / Diagramme squelettique -- Meat cut nomenclature and description / Nomenclature et description des coupes de viande -- Variety meats / Abats et issues -- List of meat cut modifiers / Liste des modificatifs des coupes de viande. Texte en français et en anglais. |
Publishing information | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2019] |
Description | 1 ressource en ligne ([23] pages) : illustrations (certaines en couleur) |
Catalogue number |
|
Subject terms | Viande -- Coupes -- Canada -- Nomenclature -- Guides, vade-mecum, etc. Veau (Viande) |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: