Chimie alimentaire – études ciblées : rapport final : présence de désoxynivalénol dans certaines céréales et légumineuses : 1er avril 2015 – 31 mars 2016.: A104-619/2016F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.940945&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Chimie alimentaire – études ciblées : rapport final : présence de désoxynivalénol dans certaines céréales et légumineuses : 1er avril 2015 – 31 mars 2016.
Variant title Présence de désoxynivalénol dans certaines céréales et légumineuses
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Food chemistry – targeted surveys: final report: deoxynivalenol in selected grains and pulses: April 1, 2015 – March 31, 2016.
Comprend des références bibliographiques (page 8).
Publishing information [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, [2016]
Description 1 ressource en ligne (8 pages)
Catalogue number
  • A104-619/2016F-PDF
Subject terms Céréales -- Canada.
Aliments -- Contamination -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: