Chimie alimentaire – études ciblées : rapport final : présence de désoxynivalénol dans certaines céréales et légumineuses : 1er avril 2015 – 31 mars 2016.: A104-619/2016F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.940945&sl=0
Department/Agency | Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication. |
---|---|
Title | Chimie alimentaire – études ciblées : rapport final : présence de désoxynivalénol dans certaines céréales et légumineuses : 1er avril 2015 – 31 mars 2016. |
Variant title | Présence de désoxynivalénol dans certaines céréales et légumineuses |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : Food chemistry – targeted surveys: final report: deoxynivalenol in selected grains and pulses: April 1, 2015 – March 31, 2016. Comprend des références bibliographiques (page 8). |
Publishing information | [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, [2016] |
Description | 1 ressource en ligne (8 pages) |
Catalogue number |
|
Subject terms | Céréales -- Canada. Aliments -- Contamination -- Canada. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: