Microbiologie des aliments - études ciblées : rapport final : bactéries pathogènes dans les légumes-feuilles frais, 1er avril 2014 au 31 mars 2017.: A104-618/2017F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.942024&sl=0
Department/Agency | Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication. |
---|---|
Title | Microbiologie des aliments - études ciblées : rapport final : bactéries pathogènes dans les légumes-feuilles frais, 1er avril 2014 au 31 mars 2017. |
Variant title | Bactéries pathogènes dans les légumes-feuilles frais |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : Food microbiology - targeted surveys: final report: bacterial pathogens in fresh leafy vegetables, April 1, 2014-March 31, 2017. Titre de la couverture. « SGDDI 10565406. » Comprend des références bibliographiques (page 14). |
Publishing information | [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, [2017] |
Description | 1 ressource en ligne (14 pages) |
Catalogue number |
|
Subject terms | Légumes verts -- Microbiologie -- Canada. Bactéries pathogènes -- Canada. Aliments -- Inspection -- Canada. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: