Améliorer la salubrité des aliments et la productivité : utilisation de la technologie dans le secteur de la transformation des aliments au Canada / par John R. Baldwin et David Sabourin. : CS11-0019/168F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.590821&sl=0

Publication information
Department/Agency Statistique Canada.
Title Améliorer la salubrité des aliments et la productivité : utilisation de la technologie dans le secteur de la transformation des aliments au Canada / par John R. Baldwin et David Sabourin.
Series title Documents de recherche - Direction des études analytiques1205-9161N° 168
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Publishing information Ottawa - Ontario : Statistique Canada Mai 2002.
Description 75p.références, tableaux
ISBN 0-662-85683-X
ISSN 1205-9161
Catalogue number
  • CS11-0019/168F-PDF
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: