Culinary herbs / [by] Ernest Small.  : NR16-45/2006E

Cover image

The comprehensive guide to culinary herbs grown in Canada and the United States. The second edition of Culinary Herbs has been redesigned to incorporate over 400 full colour illustrations including photographs and historical botanical illustrations. The text of the book features information from up-to-date research and statistics.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.648942&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme National Research Council Canada.
Titre Culinary herbs / [by] Ernest Small.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Format Papier
Note(s) Bibliography.
(Résumé en français.)
Information sur la publication Ottawa - Ontario : National Research Council 2006.
Reliure Hardcover
Description xxvii, 1036p. : coloured illus., coloured map, references, tables, photographs, index ; 23 cm.
ISBN 0-660-19073-7
Numéro de catalogue
  • NR16-45/2006E
Numéro de catalogue du ministère NRC No. 44467
Édition 2nd ed.
Descripteurs Plants
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :