Wheat : one of the ten priority food allergens / developed in consultation with Allergy/Asthma Information Association, Anaphylaxis Canada, Association québécoise des allergies alimentaires, Canadian... : H164-156/2-2012E-PDF

"Allergic reactions are severe adverse reactions that occur when the body’s immune system overreacts to a particular allergen. These reactions may be caused by food, insect stings, latex, medications and other substances. In Canada, the ten priority food allergens are peanuts, tree nuts (almonds, Brazil nuts, cashews, hazelnuts, macadamia nuts, pecans, pine nuts, pistachio nuts and walnuts), sesame seeds, milk, eggs, seafood (fish, crustaceans and shellfish), soy, wheat, sulphites (a food additive) and mustard"--p. [1].

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publications.gc.ca/pub?id=9.696599&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Health Products and Food Branch.
Titre Wheat : one of the ten priority food allergens / developed in consultation with Allergy/Asthma Information Association, Anaphylaxis Canada, Association québécoise des allergies alimentaires, Canadian Society of Allergy and Clinical Immunology.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition ultérieure Wheat
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Title from cover.
Issued also in French under title: Blé : un des dix allergènes alimentaires prioritaires.
Information sur la publication Ottawa : Health Canada, [2012]
Description 8 p. : photographs
ISBN 978-1-100-21147-3
Numéro de catalogue
  • H164-156/2-2012E-PDF
Numéro de catalogue du ministère HC Pub.: 120120
Descripteurs Allergies
Wheat
Food safety
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