Food consumption in Canada. Part I = Consommation des aliments au Canada. Partie I. : CS32-229-PDF

Contains supply, disposition and per capita disappearance data for the following food groups: cereals, sugars and syrups, pulses and nuts, beverages, dairy products and by-products, poultry, eggs and meats. Per capita disappearance is available on both a retail weight and fresh equivalent basis per day and per year.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.500307&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Statistics Canada. Livestock and Animal Products Section.
Titre Food consumption in Canada. Part I = Consommation des aliments au Canada. Partie I.
Variante du titre Consommation des aliments au Canada. Partie I
Type de publication Série
Langue Bilingue-[Anglais | Français]
Fait suite à Apparent per capita food consumption in Canada, part I ; Began with 1979; ceased with 1995.
Format Électronique
Note(s) The ISSN (0226-823X) of the print edition of the previous title (Apparent per capita food consumption in Canada, part I) has been copied in the early issues of the electronic edition.
Text in English and in French.
Information sur la publication Ottawa : Statistics Canada = Statistique Canada, 1997-2003.
Chronologie 1996-2002.
Périodicité Annual
ISSN 1480-8749
Numéro de catalogue
  • CS32-229-PDF
Numéros
Cliquez ici pour agrandir le tout
2002 Cliquer pour agrandir
2001 Cliquer pour agrandir
2000 Cliquer pour agrandir
1999 Cliquer pour agrandir
1998 Cliquer pour agrandir
1997 Cliquer pour agrandir
1996 Cliquer pour agrandir
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :