Effect of gear type and initial stocking density on production of meats and large whole scallops (Placopecten magellanicus) using suspension culture in Newfoundland / by P. W. Penney.  : Fs97-6/2079E

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.612878&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Fisheries and Oceans.
Titre Effect of gear type and initial stocking density on production of meats and large whole scallops (Placopecten magellanicus) using suspension culture in Newfoundland / by P. W. Penney.
Titre de la série Canadian technical report of fisheries and aquatic sciences0706-64572079
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Format Papier
Autres formats offerts Électronique-[Anglais]
Note(s) Prepared at the Science Branch, Department of Fisheries and Oceans, P.O. Box 5667, St. John's, Newfoundland A1C 5X1.
Résumés en français
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Fisheries and Oceans Canada 1995.
Reliure Softcover
Description v, 19p. : figs., graphs, references ; 28 cm.
ISSN 0706-6457
Numéro de catalogue
  • Fs97-6/2079E
Descripteurs Fisheries technology
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :