Laboratory methods for sensory analysis of food / by Linda M. Poste et al.  : A73-1864/1991E

Sensory analysis is used to assess quality control and new product development in the food industry. This type of evaluation, which is required for most food products, can be carried out by a small number of people or by several hundred, depending on the information required. This comprehensive manual discusses the sensory evaluation process in detail, including selection and training of panelists, sample preparation, types of testing and testing procedures.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.644400&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture Canada. Research Branch.
Titre Laboratory methods for sensory analysis of food / by Linda M. Poste et al.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Papier
Autres formats offerts Électronique-[Anglais]
Note(s) This publication replaces Publication 1637 Laboratory methods for sensory evaluation of food.
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Agriculture Canada. 1991.
Reliure Softcover
Description 90p. : figs., graphs, tables ; 23 cm.
ISBN 0-660-13807-7
Numéro de catalogue
  • A73-1864/1991E
Numéro de catalogue du ministère Publication 1864/E
Descripteurs Food
Food inspection
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :