Common food allergies : a consumer's guide to managing the risks  : A104-84/2010E

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Helps you understand and manage the risks associated with food allergens. It’s important that you know what steps you can take to protect yourself, or those around you who may have food allergies. Following a general overview of food allergies, offers specific information about the nine food products most likely to cause allergic reactions.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.651870&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre Common food allergies : a consumer's guide to managing the risks
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Papier
Autres formats offerts Électronique-[Anglais]
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Canadian Food Inspection Agency c2010.
Reliure Softcover
Description 24p. : photographs ; 24 cm.
ISBN 978-1-100-14805-2
Numéro de catalogue
  • A104-84/2010E
Numéro de catalogue du ministère CFIA P0707E-10
Descripteurs Allergies
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