Recipes for a taste of Canadian agriculture  : A22-504/2013E

Cover image

Offers recipes that reflect the diversity of Canada’s cuisine and culture. Recipes for beef, pork, poultry, veal, seafood, and vegetables are created from Canadian products. Each recipe also provides nutritional information.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.652654&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
Titre Recipes for a taste of Canadian agriculture
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Papier
Autres formats offerts Électronique-[Anglais]
Note(s) Incorrect catalogue number (A42-116/2013E) printed in this publication.
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Agriculture and Agri-Food Canada c2013.
Reliure Softcover
Description 31p. : photographs ; 22 cm.
ISBN 978-1-100-21813-7
Numéro de catalogue
  • A22-504/2013E
Numéro de catalogue du ministère AAFC No. 11971E
Édition 3rd ed.
Descripteurs Cooking
Agri-food products
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :