Crop profile for Allium vegetables in Canada, 2012 / prepared by: Pesticide Risk Reduction Program. : A118-10/34-2014E-PDF
"The allium crops are members of the Amaryllidaceae and are cultivated and consumed world-wide. In Canada, several allium crops are produced commercially including dry onion (Allium cepa), green onion (A. cepa), shallots (A. cepa var. aggregatum) and garlic (A. sativum). In 2012, a total of 6,775 hectares were planted to these crops which comprised 7% of total hectares planted to vegetable crops in Canada"--p. [1].
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.699631&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. Pesticide Risk Reduction Program (Canada) |
---|---|
Titre | Crop profile for Allium vegetables in Canada, 2012 / prepared by: Pesticide Risk Reduction Program. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Édition ultérieure | Crop profile for Allium vegetables in Canada, 2015 Second edition |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Title from cover. Issued also in French under title: Profil des cultures du genre Allium au Canada, 2012. Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Ottawa : Agriculture and Agri-Food Canada, 2014. |
Description | 60 p. : maps |
ISBN | 978-1-100-24783-0 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | AAFC No.:12231E |
Descripteurs | Crops Vegetables Profiles |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :