The cooling of milk for cheesemaking / by J.A. Ruddick and Geo. H. Barr. : A12-3/22-1910E-PDF
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publications.gc.ca/pub?id=9.810168&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. Canada. Department of Agriculture. Dairy and Cold Storage Branch. |
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Titre | The cooling of milk for cheesemaking / by J.A. Ruddick and Geo. H. Barr. |
Titre de la série | Bulletin, Dairy and Cold Storage Commissioner's series ; no. 22 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "February 1910". Historical publication digitized in 2012 by Agriculture and Agri-Food Canada. Issued also in French under title: Le refroidissement du lait pour la fabrication du fromage. |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture, Dairy and Cold Storage Commissioner's Branch, 1910. |
Auteur / Contributeur | Ruddick, J. A. (John Archibald), 1862- Barr, George H. (George Hamilton) 1864- |
Description | 7 p. : ill. |
Numéro de catalogue |
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Descripteurs | Cheese Dairy industry |
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