The cooling of milk for cheesemaking / by J.A. Ruddick and Geo. H. Barr.  : A12-3/22-1910E-PDF

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Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Agriculture.
Canada. Department of Agriculture. Dairy and Cold Storage Branch.
Titre The cooling of milk for cheesemaking / by J.A. Ruddick and Geo. H. Barr.
Titre de la série Bulletin, Dairy and Cold Storage Commissioner's series ; no. 22
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "February 1910".
Historical publication digitized in 2012 by Agriculture and Agri-Food Canada.
Issued also in French under title: Le refroidissement du lait pour la fabrication du fromage.
Information sur la publication Ottawa : Department of Agriculture, Dairy and Cold Storage Commissioner's Branch, 1910.
Auteur / Contributeur Ruddick, J. A. (John Archibald), 1862-
Barr, George H. (George Hamilton) 1864-
Description 7 p. : ill.
Numéro de catalogue
  • A12-3/22-1910E-PDF
Descripteurs Cheese
Dairy industry
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