Crop profile for greenhouse pepper in Canada, 2014 / prepared by Pesticide Risk Reduction Program, Pest Management Centre, Agriculture and Agri-Food Canada. : A118-10/21-2014E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.817825&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. Pesticide Risk Reduction Program (Canada) |
---|---|
Titre | Crop profile for greenhouse pepper in Canada, 2014 / prepared by Pesticide Risk Reduction Program, Pest Management Centre, Agriculture and Agri-Food Canada. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Édition ultérieure | Crop profile for greenhouse pepper in Canada, 2017 / |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Profil de la culture du poivron de serre au Canada, 2014. Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | [Ottawa] : Agriculture and Agri-Food Canada, c2016. |
Description | 48 p. |
ISBN | 978-0-660-05460-5 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | AAFC No. 12501E |
Édition | 3rd ed. |
Descripteurs | Vegetable crops Plant diseases Pests Pesticides |