Preparation of artificial diets / [Ebling, P.M., Dedes, J.]. : Fo123-4/010-003-2015E-PDF

This Standard Operating Procedure (SOP) has been established to assure that artificial diets are prepared in a consistent manner, to reduce the incidence of microbial contaminants, to facilitate tracking of diet ingredients, and to track the distribution of prepared diet to end users.

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publications.gc.ca/pub?id=9.821058&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Natural Resources Canada.
Great Lakes Forestry Centre.
Titre Preparation of artificial diets / [Ebling, P.M., Dedes, J.].
Titre de la série Standard Operating Procedure, 2368-4658 ; IPS/010/003
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Préparation des milieux nutritifs artificiels.
"Effective Date: 9 February 2015.”
Includes bibliographic references (p. 41-42).
Information sur la publication [Sault Ste. Marie, Ont.] : Great Lakes Forestry Centre, c2014.
Auteur / Contributeur Ebling, Peter M.
Dedes, John.
Description 62 p. : ill.
Numéro de catalogue
  • Fo123-4/010-003-2015E-PDF
Numéro de catalogue du ministère 36004
Descripteurs Pests
Animal research
Handbooks
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