Preparing poultry produce for market / by F.C. Elford. : A12-2/20-1929E-PDF
This bulletin encourages farmers to improve the quality of poultry produce (both poultry and eggs) in order to yield a better return on labour. Discusses topics such as crate feeding, killing, cooling, packaging and marketing.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.821669&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. |
---|---|
Titre | Preparing poultry produce for market / by F.C. Elford. |
Titre de la série | Bulletin ; no. 20 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Title from cover. Published also in French under title: La préparation des produits de la basse-cour pour la vente. Historical publication digitized from Agriculture and Agri-Food Canada collection. |
Information sur la publication | Ottawa : Dept. of Agriculture, Dominion Experimental Farm, Division of Poultry Husbandry, 1929. |
Auteur / Contributeur | Elford, F. C. |
Description | 26 p. : ill. (some col.) |
Numéro de catalogue |
|
Édition | Rev. |
Descripteurs | Poultry Marketing |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :