Buttermaking on the farm / by W.F. Jones. : A12-2/57-1929E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.824883&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. |
---|---|
Titre | Buttermaking on the farm / by W.F. Jones. |
Titre de la série | Bulletin, New series ; no. 57 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Cover title. "A revision of Bulletin no. 53 - old series." Issued also in French under title: La fabrication du beurre sur la ferme. Historical publication digitized by Agriculture and Agri-Food Canada. Includes bibliographical references. Partial contents: Some of the defects of dairy butter -- Conditions are that are necessary to produce fine flavoured cream -- Separation of milk -- The cream and its care -- Pasteurization of cream -- Churning -- Packages -- Legal branding of print butter -- Utensils and their care. |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture, 1929. |
Auteur / Contributeur | Jones, W. F. |
Description | 12 p. : ill. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Butter Dairy industry |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :