Pathfinder : bakery in the European Union / [prepared by Karim Zarrouki]. : A74-3/2016-23E-PDF
“The bakery sector in the European Union (EU) is one of the most dynamic sectors in terms of innovation and quick response to consumer demand and trends. The baked goods in the EU is a mature sector, with a high penetration rate among European families”--Executive summary.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.827938&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. |
---|---|
Titre | Pathfinder : bakery in the European Union / [prepared by Karim Zarrouki]. |
Titre de la série | Market Access Secretariat - global analysis report, 1920-6615 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Rapport exploratoire: la boulangerie dans l’Union européenne. "May 2016." Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | [Ottawa] : Agriculture and Agri-Food Canada, 2016, c2015. |
Auteur / Contributeur | Zarrouki, Karim. |
Description | 20 p. : photos, graph. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Agri-food products Consumers International trade Market analysis |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :