Pathfinder : bakery in the European Union / [prepared by Karim Zarrouki]. : A74-3/2016-23E-PDF

“The bakery sector in the European Union (EU) is one of the most dynamic sectors in terms of innovation and quick response to consumer demand and trends. The baked goods in the EU is a mature sector, with a high penetration rate among European families”--Executive summary.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.827938&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
Titre Pathfinder : bakery in the European Union / [prepared by Karim Zarrouki].
Titre de la série Market Access Secretariat - global analysis report, 1920-6615
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Rapport exploratoire: la boulangerie dans l’Union européenne.
"May 2016."
Includes bibliographical references.
Information sur la publication [Ottawa] : Agriculture and Agri-Food Canada, 2016, c2015.
Auteur / Contributeur Zarrouki, Karim.
Description 20 p. : photos, graph.
Numéro de catalogue
  • A74-3/2016-23E-PDF
Descripteurs Agri-food products
Consumers
International trade
Market analysis
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :