Apparent per capita food consumption in Canada / published under the authority of the Minister of Supply and Services Canada. : CS32-509/1987E-PDF
"This handbook was undertaken with the aim of providing a descriptive explanation of the methodology involved in calculating the apparent per capita consumption of seven food groups: cereals; sugars and syrups: pulses and nuts; beverages; dairy products and by-products; meats and fish"--p. 7.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.831538&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Statistics Canada. Agriculture Division. |
---|---|
Titre | Apparent per capita food consumption in Canada / published under the authority of the Minister of Supply and Services Canada. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "Reference Manual for Catalogue 32-229 and 32-230." "October 1987." Digitized edition from print [produced by Statistics Canada]. |
Information sur la publication | Ottawa : Statistics Canada, 1987. |
Description | 50 p. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :