Exports and establishment-level performance in Canadian food and beverage manufacturing : A72-141/2017E-PDF
“This study addresses several questions about the characteristics of Canadian food and beverage exporters relative to non-exporters. Overall, the results suggest that exporting is associated with benefits not only for the establishment itself, but also for its employees in the form of more jobs and greater remuneration, and to input suppliers in the form of greater sales”--Summary, p. 7, 9.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.835908&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture and Agri-Food Canada. |
---|---|
Titre | Exports and establishment-level performance in Canadian food and beverage manufacturing |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Exportations et établissement – niveau de performance de l’industrie canadienne des aliments et des boissons. "Wednesday, May 10, 2017"--p. 1. Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | [Ottawa] : Agriculture and Agri-Food Canada, 2017. |
Description | 8 p. : col. charts |
ISBN | 978-0-660-08436-7 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | 12623E |
Descripteurs | Agri-food industry Exports |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :