Veal cuts / prepared by the Canadian General Standards Board. : P29-5-032-046-1992E-PDF
"This specification applies to fresh and frozen veal carcasses and cuts, such as primals, subprimals, roasts and portion control cuts. It is primarily intended for use by food services in procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841221&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
---|---|
Titre | Veal cuts / prepared by the Canadian General Standards Board. |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.46-92 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
|
Note(s) | "December 1992." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. "Withdrawal, April 2020." Issued also in French under title: Coupes de veau. Text in English, withdrawal in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1992, 2014, 2020. |
Description | [6], 9 p. : ill. |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.120.10 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Beef cattle Meat Standards |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :