Bread, white enriched white and whole wheat = Pain blanc, pain blanc enrichi et pain de blé entier. : P29-5-032-001-1987-PDF
"This specification applies to three types of white and whole wheat bread loaves baked in tins. It is intended to be used by food services in procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841282&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
---|---|
Titre | Bread, white enriched white and whole wheat = Pain blanc, pain blanc enrichi et pain de blé entier. |
Variante du titre | Pain blanc, pain blanc enrichi et pain de blé entier |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.1-87 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | Bilingue-[Anglais | Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
|
Note(s) | "December 1987." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Text in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1987, 2014, 2020. |
Description | [6], 4 p. |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.060 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Wheat Purchasing Standards |